RSS

Fact- Buddies

09 Nov

Recunosc. Sunt o fata ciudata. Si… in afara faptului ca imi place de baieti, sunt prietena buna cu multi dintre ei. Si stiu exact unde s’a produs eroarea, asa ca va voi povesti pe scurt:

Cand familia noastra a cumparat primul calculator l’a rugat pe cel care a instalat Windows’ul si toate alea sa instaleze si cateva jocuri PENTRU FETE. Cum e omul/romanul mai…normal ca a facut total invers si a pus jocuri pentru baieti(gen GTA 3, NSF etc) Eu mica si inconstienta am inceput sa ma joc si am inceput sa iubesc aceste jocuri si am devenit cum se zice…mai baietoasa.

Si, incheind aceasta paranteza intelege’ti de ce printre prietenii mei cei mai buni sunt rataciti si 2 baieti. Ma bucur ca ma inteleg bine si cu baieti si astfel pot sa inteleg mai bine ce gandesc aceste fiinte. Oricum…acesti 2 baieti sunt pe placul meu…sunt foarte  comunicativ, cu picioarele pe pamant si cu un grad ridicat de inteligenta.:)

Asa ca…sunt recunoscatoare pentru acest lucru…si chiar daca pare un lucru banal…am vrut sa impartasesc acest lucru cu voi…

XOXO,

Glasul din Umbra

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 9, 2010 in Pagini de Jurnal

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: