RSS

I’m alive!

11 Mar

Da…a trecut mult timp de cand nu am mai scris si imi pare foarte rau. Stiu ca o duceam destul de bine…se formase deja un grup de oameni care imi citeau blogul constant si asta ma facea foarte fericita. Stiu ca acum probabil ca v’am dejamagit, pe voi, strainilor, care imi faceti ziua mai buna, asa ca vreau sa marevansez.

De cand au am mai scris s’au schimbat multe. Suntem intr’un an nou, plini de noi sperante, noi asteptari, noi cuceriri si noi vise. Ce s’a schimbat? Poate ca atitudinea si viziunea mea fata de lume, fata de dragoste, fata de oameni. Poate ca m’am maturizat si am devenit mai inteleapta. Poate ca nu mai am atatea asteptari de la oameni, prieteni, poate ca mi’am dat seama ca trebuie sa’ti traiesti viata si sa nu’ti pese de ceilalti. Asa ca welcome to my new world!

Poate ca va intrebati de ce am facut aceasta pauza? Pai…un argument ar fi acela ca nu aveam timp… din cauza scolii si a problemelor mele nu am avut timp. Un alt motiv ar fi acela ca nu am vrut sa ma mai deschid in fata voastra, speriata de parerea si feedbackul vostru. Insa acum nu imi mai pasa. Soo…I’m back for good!

XOXO,

Glasul Din Umbra

P.S.: Voi scrie in fiecare saptamana cate ceva insa daca o saptamana nu am timp, nu ma urati! 🙂

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on March 11, 2011 in Pagini de Jurnal

 

Tags: , , , , , ,

2 responses to “I’m alive!

 1. merylyss

  March 12, 2011 at 5:17 pm

  Atitudinea celorlalti te-ar putea dezamagi si chiar rani, uneori…dar crede-ma!…egoismul (atitudinea aceea nepasatoare de care ziceai) nu e o solutie! paradoxal aduce mai multa nefericire decat ti-ai inchipuit vreodata.
  pe de alta parte, tot nefericire e si sa te concentrezi pe parerile altora! Asa ca…BE THE BEST YOU CAN, WITH THAT YOU HAVE, WHERE YOU ARE!!! Si nu uita sa iti pese de ceilalti pentru a le face bine 🙂 cand faci pe cineva fericit…fericirea se itnoarce la tine inmultita!!!!

  bine ai revenit >:D<

   
  • glasuldinumbra

   March 12, 2011 at 5:44 pm

   mersi de sfaturi…dar nu ma gandeam la a fi egoist, ci doar sa nu imi pese de parerea celorlalti, sa fiu indiferenta.
   Si mersi>:D<. Mi'a lipsit asta

    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: